Dél-pesti ingatlanát értékesítené,
de nem tudja mennyiért?

 

Ma kétféle lakáseladó van a piacon:


1. aki abból indul ki, hogy neki mennyi pénzre van szüksége, mennyi a tartozása, vagy mennyiért szeretne másik lakást venni, vagy abból, hogy a szomszéd, vagy annak a szomszédja mennyiért adta el állítólag, aztán lesz ami lesz…

Ez a sikeres eladás ÖNGYILKOSSÁGA. Gondoljon bele, ha túl drágán árulja, még csak érdeklődő sem lesz, legfeljebb az ingatlanközvetítők kopogtatnak. Viszont mit gondol a vevő, aki már körbejárta a piacot és egy csomó ingatlant megnézett? Már több hete/hónapja látja a lakást a hirdetőoldalakon… Ilyenkor jön a jogos kérdés a vevőktől, hogy mi a baja az ingatlannak, hogy még nem vette meg senki? Itt biztos sokat lehet alkudni…és az ár máris a feléről indul!
 

2. aki tényleg komolyan gondolja az eladást, de fogalma sincs mennyiért lehet értékesíteni a jelenlegi piacon az ingatlanát….

Ebben a helyzetben gyakran előfordul, hogy alulértékelik az ingatlant, mert mondjuk tavaly a Pirike az 1-ről is alig tudta ennyiért eladni, pedig még jobban fel is volt újítva… Ilyenkor lecsap egy szemfüles vevő, vagy befektető és hatalmas, akár több millió forintos veszteséggel kel el az ingatlan, akár napok alatt! Ezt biztosan Ön sem szeretné!

Ha Ön is a második csoportba tartozik és valóban szeretné eladni az ingatlanát,
akkor ezt semmiképpen ne hagyja ki!


Hiszen most ingyenesen mondom el Önnek a legfontosabb információt a sikeres eladáshoz:
mennyit is ér valójában a lakása vagy háza a mai piacon?


Tudja, hogy súlyos százezreket, akár milliókat, illetve időt veszíthet
ha nem a megfelelő áron kezd bele a hirdetésbe?


A tulajdonosok többsége – talán Ön is – azzal kezdi, hogy felmegy a netre és megnézi a környéken mennyiért hirdetnek és aszerint belövi az árat. Az elmélet akár még jó is lehetne, de sajnos két ugyanolyan lakás nincs, két családi ház meg még kevésbé. Így laikusként nagyon ritkán sikerül jól meghatározni az irányárat, hogy legyen is érdeklődő, de ne is kótyavetyélje el az adott ingatlant.


Ha magasan határozza meg az árat, jó eséllyel a nyakán marad és akár évekig is lehet árulgatni… és mint tudjuk az IDŐ PÉNZ. Bár a médiából ömlik, hogy pörög a piac, a vevők minden pénzt megadnak a lakásokért, ne ringassa magát ebbe. Ez valóban így volt még tavaly, de már az év végi hónapokban elindult egy normalizálódás. A VEVŐK NEM VÁSÁROLNAK MÁR MINDENÁRON! A családi házakra ez még inkább igaz, főleg a déli régióban!


Abba nem is megyek bele, hogy mi történik, ha alacsonyra teszi az árat. Azt hiszem, hogy ez a ritkább és mindenki tudja, hogy itt milliókról van szó!
 
“Miért hallgatna Rám? Azt sem tudja, ki vagyok…”


A felvetés jogos. Hiszen nem ismerjük még egymást, messziről jött ember meg ugye…?
Dobák Dorottya vagyok, a Dél-pesti tulajdonosok ingatlanosa. Több, mint 15 éve élek Pesterzsébeten, és 3 éve foglalkozom környékbeli ingatlanokkal, így elmondhatom, hogy ismerem a környéket, az utcákat, infrastruktúrát, az itt élő embereket és igényeiket. Kimondottan ez a terület a specialitásom.


A piaci ár meghatározásánál biztos, hogy VELEM fog találkozni, mert ugyan dolgozom más  kollégákkal, de ezt a fontos feladatot nem adom ki a kezemből, így biztos lehet a magas szakmai színvonalban.


Fontos számomra, hogy munkám során nem CSAK az a cél, hogy tető alá hozzuk az eladást, felmarkoljam a jutalékot és elfelejtsük egymást, hanem a sikeres üzletzárás mellett a legfontosabbnak tartom, hogy mindezt az ÖN MEGELÉGEDÉSÉRE TEGYEM!

Nekik már segítettem:
 
“Kicsit zokon vettem, mikor Dorottya először jóval alacsonyabb árat mondott a házunkra, mint szerettem volna hallani, de utólag elnézést kértem tőle, mert teljesen igaza volt, és szinte a csodával határos módon az utolsó pillanatban hozta a megfelelő vevőt. Tényleg le a kalappal előtte!”
H. Zoltán Budapest XX.
“Dóri fantasztikus munkát végzett! Szakmailag felkészült, nagyon megbízható és kedves személyiség. Neki köszönhetően sikerült gyorsan eladnunk a lakást."
Bori, XX.kerület”

“Dorottya nagyon gyorsan eladta édesanyám lakását, majd az én családi házamat is. Mindkét esetben én jóval alacsonyabb árat gondoltam eredetileg, de szerencse, hogy kikértem a véleményét. Mindig lehetett rá számítani bármilyen kérdésben, papírmunkában, mindig segített. Legközelebbi eladásomat is biztos rábízom!“
T. Zoltán, XXIII. kerület

 

Önnek való ez az értékbecslési szolgáltatás, ha

- valóban el akarja adni ingatlanát, nem csak hirdetni szeretné akár évekig;

- már belekezdett a hirdetésbe, de csak ingatlanosok hívják;

- még nem kezdte el, de már gondolkodik az ingatlan eladáson,

- ingatlana a 19.,20., 21, vagy 23. kerületben található

 
Nem Önnek való ez a szolgáltatás, ha csak kíváncsi az ingatlana árára, de esze ágában sincs 1-2 hónapon belül eladni.

 Miért mondom ezt? Két dolog miatt:

  1. Ha most kéri ezt a szolgáltatást, akkor a jelen piacon aktuális árat fogom mondani, aminek maximum érvényessége 60 nap. Így ha ezalatt az idő alatt nem hirdeti meg az ingatlant eladásra, az ingatlanbecslésnek semmi értelme. Ráadásul jön a nyár...
  2. Ahhoz, hogy reális piaci árat mondjak, személyesen az ingatlanban kell találkoznunk. Ha nem akarja eladni a lakást, akkor mindkettőnknek felesleges idő és energia, hogy találkozót egyeztessünk és elvegye a lehetőséget attól, aki tényleg lépni akar, hiszen nekem is csak 24 órából áll 1 nap…

 
Miért csinálom?


Jöhetne itt valami meggyőző marketing szöveg, de mivel a munkámat az őszinteségre alapozom, így most is az leszek.

A tapasztalataim és az eladók visszajelzései azt mutatják, hogy a tulajdonosoknak nincs hiteles forrásuk, ahonnan megtudhatnák a lakásuk aktuális piaci árát!
Így sajnos legtöbbször hasraütésszerűen megállapított árakon teszik piacra a lakásukat, vagy ami még rosszabb, hogy téves információra alapozzák az árkalkulációt.


Ez senkinek nem jó!
Se az eladónak, se a vele együtt dolgozó közvetítőnek, se a vevőnek. Ebben segít ez a szolgáltatás, hogy valós alapokra helyezzük ezt a milliókról szóló üzletet!

De miért ingyen?

Egyrészt a fentiek miatt szeretnék hozzájárulni a dél-pesti régió ingatlanpiacának felpörgetéséhez.
Másrészt szeretnék segíteni azoknak, akik nem tehetik meg, hogy súlyos pénzeket fizessenek egy hiteles értékbecslésért.
Harmadrészt pedig, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor további együttműködésre is van lehetőség, ami az ingatlan értékesítésében nyújtott segítségről szól.


Jelentkezzen az ingyenes piaci ármeghatározásra, és megmondom, mi az eladó ingatlana reális ára!


Ne késlekedjen, mert csak 50 fő számára tudom biztosítani ezt a százezreket érő lehetőséget!

EXTRA! Ha úgy dönt az értékbecslésen túl is szeretne együttműködni velem, az első 10 kedves tulajnak ingyenesen beszerzem az ingatlan tulajdoni lapját és 20% kedvezményt kap a kötelező energetikai tanúsítvány árából.
 
Ahhoz, hogy meghatározzam Dél-pesten található eladó ingatlana piaci árát, személyes találkozóra van szükség az ingatlanban! Távbecslés nem működik.


Most nem kell mást tennie, csak adja meg az alábbi adatokat,és
48 órán belül felveszem Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk.